Färjestad bk forum kategorier

Färjestad bk forum kategorier Diabolics skrev: Såja. Nog med pubertal skit härinne. Några av er gick över gränsen ikväll och jag ha tagit bort de inläggen. Nästa gång tar jag. Men ge dig. blir !!! Är det antal konton du gjort för spamma sönder detta forum med skit? Spärra IP-adressen eller något för guds skull. Fbkbloggen följer och rapporterar om SHL-laget Färjestad BK. Från försäsong till glödande slutspel, från svenska rinkar och vidare ut i Europa. Vi har en idé om ett Fans Forum där vi sänder web-TV i direktsändning med dina frågor och funderingar som du skickar in via Twitter eller Facebook. Då är vår.

Diabolics skrev: Såja. Nog med pubertal skit härinne. Några av er gick över gränsen ikväll och jag ha tagit bort de inläggen. Nästa gång tar jag. Vi på redaktionen hoppas att besökarna tycker om det nya forumet. Denna kategori är till för inlägg om Färjestad som inte passar in under kategorierna. Växjö Lakers-Rögle Bk 1/12 av Klonis» , Växjö Lakers-Färjestad Bk 29/11 av Klonis» , Färjestad Bk-Växjö Lakers 26/11 av Klonis.

Läser du inte vad jag skriver? Jag skrev att han långt kvar! Klipp dig. Att han gör en OK match säger jag inte emot men att han har långt kvar. Växjö Lakers-Rögle Bk 1/12 av Klonis» , Växjö Lakers-Färjestad Bk 29/11 av Klonis» , Färjestad Bk-Växjö Lakers 26/11 av Klonis. Diabolics skrev: Såja. Nog med pubertal skit härinne. Några av er gick över gränsen ikväll och jag ha tagit bort de inläggen.

Nästa gång tar jag.

Lakers Lakejer

Färjestad bk forum kategorier SimondekmanJompiiknyRobert. Mycket har hänt under åren sedan bloggen kom till liv våren Vi behöver poängen mer. Ni är alltid sämst! Klicka här för att registrera dig. Om du har börjat undvika kön av rädsla för att inte få en erektion, kan din partner börjar tänka som du inte längre hitta dem attraktiva.

Fy fan va skönt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail